JAMAC Bygg AB är ett företag som fokuserar på nybyggnationer och renoveringar till både privatpersoner, företag och offentlig sektor. Vi utför arbeten i hela Västerbotten och södra Norrbotten. JAMAC Bygg AB erbjuder även tjänster så som målning och tapetsering, mattläggning, plattsättning, gjutning, takläggning och grundsättning. Vår vision är att erbjuda tjänster av absolut högsta kvalité och slutfinish. En kund skall alltid känna sig trygg med att anlita JAMAC Bygg AB till sina jobb.

JAMAC Bygg AB grundades och ägs av Jakob Marklund och Silja Jonsson. Jakob har mångårig erfarenhet i byggbranschen, han utbildade sig till betongarbetare i gymnasiet och har allt sedan dess arbetat med det mesta inom vvs, bygg och betong. Jakob besitter en gedigen erfarenhet och kunskap som är väsentlig för att driva ett framgångsrikt byggföretag. Han har fått arbeta med de flesta momenten vad gäller renovation och nyproduktion av både större och mindre projekt. Silja har drivit egen firma sedan 2010 och har en gedigen erfarenhet i entreprenad och administration. Silja bär en viktig roll i företaget främst som administratör/organisatör och komplimenterar Jakobs unika och branschinriktade kunskaper. Tillsammans bildar dem ett team som är utrustade för framgång. Både Silja och Jakob delar den enorma passionen för byggnationer och renoveringar. Tillsammans har de renoverat ett par villor och under sommaren 2020 startade den första nyproduktionen av en fjällstuga i Ammarnäs. Därav väcktes även idén om Windellhus. 

Windellhus

JAMAC Bygg ABs produktionsavdelning ’Windellhus’ är registrerat som ett särskilt företagsnamn. Produktionsdelen fokuserar på nyproduktion och försäljning av villor, stugor, garage, industrilokaler etc.. Windellhus har stort fokus på slutfinish och unika lösningar.

Du som kund till JAMAC Bygg AB skall alltid känna dig trygg på att att vi förverkligar alla dina önskemål och drömmar. För oss är ingenting omöjligt och inga projekt är för litet eller stort. Dina visioner och mål sätter gränserna, men öppnar också nya möjligheter. Vi värdesätter god kundrelation och anser att bra kommunikation är A & O. Du som kund är alltid viktigast för oss!